torstai 18. syyskuuta 2014

Grillibileet!

Erittäin räkänokkaiset terveiset! Meidän talolla jyllää jokin tansaniapöpö, joka on nyt päättänyt iskeä hampaansa minuun. Nokka valuu, kuume heijaa 37,5 ja 38,5 asteen väliä ja ääni on välillä hieman kateissa. Pari päivää olen lepäillyt sohvalla ja hörppinyt kuumaa kotikutoista sitruuna-inkivääriteetä, mutta huomenna yritän raahata takamukseni takaisin officeen. 

Viikonloppuna tapahtui vaikka ja vallan mitä! Perjantai oli Oliverin ja Magdalenan viimeinen päivä Moshissa, joten järkättiin läksäribarbequet! Louis grillasi kanaa, possua, kasviksia ja ananasta ja dadat tekivät ison kulhollisen guacamolea. Sen lisäksi paistettiin vaahtokarkkeja nuotiolla ja juotiin hollantilaisten tyyppien tekemiä vesimelonidrinkkejä!

Osa asukeista kömpi nukkumaan jo aikaisin, mutta suurin osa meistä lähti Glacieriin ja La Ligaan jatkamaan iltaa. Toiset hyytyivät hieman aikaisemmin ja lopettelivat baari-iltansa hyvissä ajoin. Me sitkeimmät jatkoimme aina aamu viiteen saakka. 

Mulla on kyllä tosi kivoja kämppiksiä. Vaikka saman katon alla asustelee monenlaisia persoonia eri kulttuureista, niin jollain omituisella tavalla sovitaan kaikki yhteen! Magdan ja Oliverin lähdettyä taloon on muuttanut yksi tyttö Jenkeistä ja tänään saapui uusin suomalaisvahvistuksemme Hulda, joka tuli vain lomailemaan pariksi viikoksi. 

Kolme viikkoa täällä on hurahtanut ihan hetkessä! Suomesta on ikävä… öö, ei niin mitään! Iskän ja äidin kanssa on vaihdettu säännöllisesti kuulumisia netin kautta ja FaceTime on laulanut kun on vaihdettu kuulumisia Sannan ja Karon kanssa. Sen lisäksi Whatsup on paljastunut ihan sairaan käteväksi sovellukseksi, koska se toimii silloinkin, kun muu netti tökkii.Sunnuntaina matkattiin vapaaehtoistyöntekijöiden ja Cleverin kanssa Marangun kylään tutustumaan kahvinviljelyyn ja vesiputouksiin! Niistä lisää seuraavassa päivityksessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti