tiistai 19. elokuuta 2014

Muuttokuorma!

Muuttokuorma. Siinä se on, pientä hienosäätöä vaille valmis. Enää lahjoituskamat ja käytössä olevat vaatteet mukaan ja kaikki on matkassa. Jesss!


Hoidin tänään pitkät pätkät TO DO-listan kohdista pois. Vein iskän veitsen teroitukseen ja yhdet kesäkengistäni suutarille. Ostin apteekista lääkkeet. Mulla loppui rahat kesken joten joudun palaamaan sinne huomenna. Kävin DNA-liikkeessä keskustelemassa halvemmasta liittymätyypistä. Eivät muka pystyneet laittamaan liittymätyyppiä muuttumaan 27.8 alkaen, eikä asiaa voi hoitaa sähköisesti. Mun on soitettava sinne vielä Tansaniasta 27. päivä ja pyydettävä heitä vaihtamaan liittymää sitten. Mitä paskaa, kuulen oikein miten kolehti kilahtaa DNAn taskuun mun jonotellessani vapautuvaa asiakaspalvelijaa kaukopuheluhinnoilla. Oon ollut DNAn asiakas yli kymmenen vuotta, mutta näin alkeellisesti toimiva asiakaspalvelu sai mut harkitsemaan operaattorin vaihtoa. Soitan sinne vielä huomenna ja koitan saada hommaan jonkinlaista järkeä. Oon aika vittuuntunut.

Mulla on ollut koko päivän perhosia vatsassa. Tansania tulee yhä useammin uniin. Lisäksi oon tajunnut että mulla on paljon ihania ystäviä, koska joka päivä joku muistaa kertoa kuinka tulee ikävöimään mua mun reissun ajan. Ihanaa, kun mulla on takana joukko maailman parhaita tsemppareita! 

Nyt mun täytyy laittaa nukkumaan. Mulla on huomenna aika kirran polille polven loppukontrolliin. Toivottavasti kaikki on ok ja nämä jalan tuntemukset normaaleja. 

Ps. Kirjoitan tätä pätkää kännykällä, joten tekstin asettelu voi olla tietsikalla katsoen vähintäänkin mielenkiintoinen. Heippa! 

6 kommenttia:

 1. Jännittävää... Toivottavasti blogi päivittyy ahkeraan tulevina kuukausina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä päivittyy! Kyllä mää ainaki viikottain yritän päivittää ja useammin silloin kun on äksöniä! :)

   Poista
 2. DNA vaihtui juurikin sunnuntaina meillä täällä molemmilla, syy: asiakaspalvelu. Minä menetin hermoni kohtuuttoman monta kertaa kuluneen vuoden aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Mää oon ollu DNA:n asiakas 10 vuotta ja tuntuu v-mäiseltä jos nyt näinkään yksinkertainen asia ei onnistu palveluntarjoajalta. En taida ehtiä vaihtaa liittymää ennen muuttoa enää, kun pointtina on nimenomaan se, että saisin pidettyä vanhan puhelinnumeron tallessa. Yritän olla matkalla käyttämättä suomipuhelinta, mutta tuntuu hyvältä että on joku ns. varma kontakti Suomeen ja numero josta mut saa kiinni kuka tahansa jos vaikka läheisille tapahtuu jotain. Muuten olisin laittanut koko liittymän pois.

   Poista
  2. Joo tiedän ton turvallisuustunteen. Mulla oli ja on kanssa suomiliittymä aina matkoilla mukana. Ugandan liittymästä ei pystynyt soittamaan, jos ei ollut aina kredittejä puhelimessa, lisäksi ne ei toimi kuin maan rajojen sisäpuolella. Jotenkin tuntuu, että kun on luottokortti ja puhelin, jolla soittaa, selviää jo aika monesta pulmasta jos niitä tulee.
   Me kun juuri vaihdettii eri operaattorille, uusi hoiti kaikki irtisanomiset, lykäs vaan sim-korti kouraan ja homma oli oikeastaan sillä selvä. Numerohan pysyy samana. Eli helppoa

   Poista
  3. Mulla hoitui tänään liittymäasiat kun soitin DNA:n asiakaspalveluun. Puhelimeen vastas kiva nainen joka oli pöyristynyt DNA-liikkeen palvelusta ja pisti hommat toimimaan! Mun datapaketillinen liittymäni vaihtuu perusliittymään jonka kk maksu on 0,90e 1.9 alkaen! Jesss!

   Poista