perjantai 15. elokuuta 2014

Lisäosia

Kävin tänään kameraliikkeessä hussuttamassa lisää rahaa ja hakemassa tilaamani GoPron lisäosat. Lisäksi ostin uuden isomman muistikortin videokuvausta varten ja jäin miettimään, että pitäisikö hakea kameraan vielä vara-akku. Tansaniassa tulee kuitenkin kuvattua olosuhteissa, joissa akkua ei pääse latailemaan. Safarilla kaikista veemäisintä on se, jos joutuu säästelemään kameran akkua.

Uusista osista ensimmäinen on Wrist Housing, joka on hyvä snorklatessa ja uidessa. Toka on teleskooppivartinen kamerakahva, joka helpottaa kuvaamista. Tykkään siitä, että varressa on kaukosäätimen paikka - helpottaa kuvaamista hulluna. Tänään oon harjoitellut videoiden editoimista ja huomannut, että mulla ei ole mitään audiovisuaalista pelisilmää eikä hahmotuskykyä. Tykkään silti leikkiä editointiohjelmalla ja toivon, että mun videokuvauksellinen silmäni kehittyisi kuvailun ja editoinnin myötä. Facebookiin ja bloggeriin tuntuu videoiden latailu olevan todella hidasta, joten loin tilin Vimeoon. Toivottavasti tansanialainen netti toimii sen verran, että saan edes silloin tällöin laitettua videoita internettiin. Kuvaankohan mä liian suurella muodolla noita videoita? Ehkä, en tiedä.

Klikkaa TÄSTÄ ja kurkkaa videopätkää mun alkuvuoden Tansanian matkasta!

2 kommenttia:

 1. Voi että en malta oottaa, että näen kuvia matkalta!!!
  Ja mahtava video. Katsottiin miehen kanssa.
  Iski vaan aika kova matkakuume .. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en malta odottaa, että pääsen kuvaamaan! Mulla on jo vaikka mitä valokuvaussuunnitelmia, toivottavasti saan oikeasti aikaiseksi toteuttaa ne!

   Poista