lauantai 16. elokuuta 2014

Eräs perjantai-ilta

Laittauduttiin kämppiksen kanssa eilen illalla. Meillä oli pöytävaraus Kaskikseen, Turun kuumimpaan ravintolauutuuteen. Yritettiin sitä ennen saada GoProlla meistä kiva yhteiskuva. Tässä tulos.


"Otetaan meistä tämmönen yhteiskuva"


"Ottaako se sitä kuvaa nyt vai ei?"


"Huaaahahahaha se otti 20 kuvaa!!!!!"

Tämä ravintolakäynti oli porvarielämän viimeinen kuolonkorahdus, sillä Tansaniassa ei paljon fine dining-mestoja ole. Eikä tarvitse ollakkaan. Otettiin molemmat Kaskismenu, johon kuuluu siis 6 ruokalajia: 3 alkupalaa, 2 pääruokaa ja jälkkäri. Alkuun otettiin lasit shampanjaa ja jatkettiin iltaa viinilinjalla. Lautaselta löytyi ainaskin Kaskiskagen, Karitsacarpaccio, sienilientä ja kesäperunaa, Kaskiksen kesäkeitto, Viskilän tilan kukonpoikaa, Paistettuja ahvenfileitä ja inkivääriveloutekastiketta sekä Herukanlehtisorbet, mascarbonea ja mantelileivos. Ruoat random järjestyksessä. Tykkäsin Kaskiksen tunnelmasta, sillä paikka oli kivasti sisustettu, täynnä puheensorinaa, raikuvaa naurua ja elämää.


Jatkettiin iltaa Koulun terassille ja Edisoniin. Tässä meikä pönöttää ruoan jälkeisissä euforioissa. Namnam, musmus. Kannattaa mennä Kaskikseen!2 kommenttia:

  1. Jösses ku on ihanan näkösiä ruokia! Uh.
    Ei tällä kertaa muuta :>

    VastaaPoista