lauantai 7. kesäkuuta 2014

Vituttaa

Minä olen tällä hetkellä niin turhautunut ja vittuuntunut tähän jalkaan, että tekee mieli huutaa, hakata ja riehua. Ei minkäänlaista säännöllistä rytmiä elämässä ja koko ajan olen jollain tavalla jostain ihmisestä riippuvainen.

Turusta lähdin pohjoiseen, koska tuntui että kasvan kiinni siihen meidän kamalaan punaiseen sohvaan. Koko kämppä ei tuntunut enää kodilta, vaan vankilalta, jossa makasin kyvyttömänä käymään yksin kunnolla edes ruokakaupassa. Mua vitutti ja vituttaa edelleen kaikki se turhanpäiväinen hössötys mitä se kaupunki on täynnä ja ahdistaa ajatus siitä, että mun on palattava siihen samaan kolkkoon kämppään viikon päästä.

Täällä olen oikeastaan vielä enempi muiden harteilla. Raahessa ei tunneta käsitettä "paikallisliikenne", joten olen käytännössä jumissa. Äiti on lomalla ja haluaa touhuta puutarhassa, enkä minä voi koko ajan olla kinuamassa mulle juttuseuraa. Siispä luen kirjoja lopen kyllästyneenä ja syön, vaikken ole edes nälkäinen. Äidin luona ei toimi edes netti. Täällä mökillä toimii netti, mutta muuta ohjelmaa täällä ei ole. Ei sellaista, mihin voisin tämän jalan kanssa osallistua.

Ei huvita lähteä mihinkään, koska jos lähden, en pääse sieltä pois silloin kun haluan. Ärsyttää olla toisille vaivaksi, soitella kyytejä ja sumplia tulemisia ja menemisiä, kun on tottunut helposti suhaamaan pyörällä paikasta toiseen.

Mielialani ei todellakaan ole mikään paras ja tätä saikkuilua on edessä vielä viikkotolokulla… MUSTA EI TODELLAKAAN OLE TÄLLAISEEN!!!

______________________________________________________________________

Se siitä. Päivän valitusvirsi, mikä ei mitenkään helpottanut oloani. Huomenna yritän keksiä minkä asian on muututtava, jotta voisin säilyttää mielenterveyteni muuttoon saakka. Se saattaa vaatia lentojen aikaistamista, koska tää tällainen välitilassa lilluminen on ajanhukkaa.

4 kommenttia:

 1. mikä päivä lähet takasi etelä-suomeen? mietin tässä että ehtisinkö poiketa raahesa ennen sitä että ois voitu nähä :-)

  VastaaPoista
 2. Ehkä ens viikonloppuna! Mun pittää olla Turusa viimestään 18. päivä ku sitte laitetaan mulle ripset, mutta tuun takasi viim. 26. päivä ku sitten mulla on kampaaja täällä :D

  VastaaPoista
 3. mää lähen unkariin 24. pvä! kuletaan ristiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi piltsu! Oon mää tän viikon vielä täällä, tänään meen Kopsaan :)

   Poista