perjantai 6. kesäkuuta 2014

Homma etenee...

Yritän kirjoittaa tätä päivitystä äidin tabletilla ja lähes olemattomalla nettiyhteydellä. Saas nähdä saanko tätä koskaan julkaistua. Prosessi muistuttaa kovasti mua hetkistä Goalla, jossa näpyttelin kymmeniä työhakemuksia kaverini ipadilla hostellin ravintolan pätkivällä netillä.

Reissuvalmistelut etenevät sopivan letkeällä tahdilla. Tänään on muuten tasan 80 päivää lähtöön! Alle 3 kuukautta! Eilen sain esimieheltäni tekstarin, jossa oli liitetiedosto. Mun toimivapaa-anomukseni - HYVÄKSYTTY!!! Nyt se on sitten varmaa, että saan palata kivan suomityöni pariin kesäkuussa 2015!

Kävin eilen vakuutusyhtiössä juttelemassa matkavakuutuksestani. Olin soitellut vakuutuskonttoriin jo aiemmin ja keskustellut jatkuvaan matkavakuutukseen ostettavista lisäkuukausista ja saanut aika edullisen tarjouksen lisäkuukausista. Näköjään vakuutusyhtiössä ei kuitenkaan voi käydä ilman, että henkilökunta hyökkää kimppuusi myyntipalkkiot mielessään. Niinpä mullekin tarjottiin uutta matkavakuutustuotetta jota, toisin kuin mun nykyistä vakuutustani, voidaan jatkaa vielä toisella vuodella eteenpäin. Katsotaan nyt. Maanantaina käyn pankissa keskustelemassa opintolainan lyhennysvapaista kuukausista.  Muita To Do-listan juttuja ovat:

- Ammattiyhdistykseen soittaminen
- Hobby Halliin soittaminen ja kameran osamaksusta jutteleminen
- Kännykkäliittymästä jutteleminen puhelinyhtiön kanssa
- Lääkeasioiden selvittely
- Suuhygienistillä käynti

Onhan tää nyt aika uskomattoman siistiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti