maanantai 30. kesäkuuta 2014

Minne katosi päivät?

Häh! Tänään on kesäkuun viimeinen päivä ja kuukausi on livahtanut ohitse kuin itsestään. Olen ollut sen aikana kotona Turussa kokonaiset 4 päivää ja muuten luuhannut lähinnä Pohjois-Pohjanmaalla vuoroin isän ja vuoroin äidin nurkissa. Oleminen täällä on sitä nimenomaista luuhaamista, sillä täällä ei ole yhtään mitään tekemistä. Tämän jalan kanssa on vielä aika hankala hommailla mitään järkevää, koska en pääse kyykkyyn enkä pysty ponnistamaan. Viikon olen kävellyt pääasiallisesti ilman keppiä ja on aika vapauttava fiilis, kun pääsee kulkemaan molemmat kädet vapaina. 

Kävin kampaajalla hankkiutumassa pissanvärisestä tukasta eroon. Hiuksista lähti melkein 10 cm pituutta pois, koska latvat olivat niin huonossa kunnossa. On kiva olla taas blondi, koska mulla oli tummassa tukassa ankea ja tunkkaisen aikuinen olo!  


Olen pohjoisessa vielä viikon ja sitten alkavatkin kesäkiireet! Luvassa on reissu Ilosaareen, josta lähden suoraan Pieksämäelle tapaamaan afrikkakavereitani Annua ja Tuomasta. Pieksämäeltä kotiuduttuani saan heti ihania vieraita Lappeenrannasta. Sen jälkeen ehdin olemaan muutaman päivän kotona, mutta sitten lähden Tampereelle Fest Afrikaan moiksuttelemaan afrikkajengiä ja entisiä kämppäkavereitani. Heti elokuun alussa matkaan Somerolle tekemään vapaaehtoistyötä maatila- ja tuotantoeläinten turvakoti Tuulispäähän. Hommaa siis piisaa, kalenteri on täysi ja loppukesä vaikuttaisi menevän aika vauhdikkaissa meiningeissä! Tervetullutta vaihtelua sohvalla kuluneeseen kesäkuuhun!

Muuttoon on herranjestas alle 2 kuukautta aikaa! Ostin alennusmyynneistä ihania kuteita, joita käyttää talolla ja baareillessa. Nyt tarvitsen enää pari hieman konservatiivisempaa tunikaa, joiden kanssa voi kulkea Moshissa ja työhommissa herättämättä pahennusta paikallisväestössä. Ja mustia toppeja, jotka ovat pettämättömiä ja parhaita reissuvaatteita. Enää lääkärikäynti, suuhygienisti ja tietysti tärkeimpänä jalan kuntoutus ennen muuttoa. 

2 kommenttia:

  1. Noniin, hyvää infoa. Tiedän milloin mennään Tampereelle ;)!

    VastaaPoista
  2. No niin! Mä en oo koskaan ollut Fest Afrikassa, mutta odotukset on kovat! Jesss!

    VastaaPoista