lauantai 31. toukokuuta 2014

Lisää suunnitelmia...

Siitä asti kun matkustin Tansaniaan ekan kerran vuonna 2011 olen kärsinyt siitä, ettei kukaan mun lähipiiristäni tiedä millaista maassa on. On vaikea kuvailla Afrikan tuoksua, joka on sekoitus mausteita, savua ja oranssia maaperää. Yöllistä heinäsirkkojen siritystä, kulkukoirien haukkumista ja kaukaa kantautuvaa juhlimisen ääntä ei voi kuvitella, ellei sitä ole kuullut itse. Takapihan mangoja, dadojen tekemää pilauta ja kolme kertaa sulanutta jäätelöä täytää maistaa itse, eikä Kilimanjaro näytä valokuvissa yhtä mahtipontisen kauniilta, kuin se on aamutuimaan ennen kuin pilvet peittävät sen lumisen huipun. Nämä ovat juttuja, jotka olen voinut jakaa vain meidän TVL-porukkamme kanssa. Juttuja, jotka on koettava itse.

Tänään ostin äidille lentoliput Tansaniaan!!! Se on mulle valtavan tärkeää. Mun rakkaus Tansaniaa kohtaan on niin mieletön, että mulle merkitsee ihan hirveästi se, että äiti tulee katsomaan millaiseen paikkaan olen hullaantunut. On sitä paitsi kivempi olla 9 kuukautta ulkomailla kun tietää, että elämän tärkein ihminen tulee kylään! Suurin osa suvustanihan ei ole käynyt mun luona edes täällä Etelä-Suomessa!

Mulla tulee jo nyt melkein itku silmään kun kuvittelen, kuinka onnellisia ollaan kun taas Kilimanjaron kentällä tavataan! 


Yritin etsiä jotain edustuskuvaa meistä, mutta löysin vaan tällaisen. Uusi Vuosi 2010, pari viikkoa ennen mun ekaa matkaa.

4 kommenttia:

 1. Kaikki kuulostaa kiinnostavalta, mutta kirjoita vähän enemmän taustoja :) Mitä meet tekemään ja miksi? Ja mitä teit silloin 2011?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meen assariks erääseen firmaan ja asustelemaan samaan taloon, jossa asuu vapaaehtoisia + työssäoppijoita. Eli teen sekä toimistotyötä, että oon asiakkaiden jeesinä arjessa. En ala hommasta sen tarkemmin vielä kertoilemaan, kun en oo paikan päälläkään vielä :) siksi menen, koska mun oikea työ on vetänyt musta kaikki mehut ja haluan toteuttaa unelmani Afrikassa asumisesta. Nyt kun tällainen mahdollisuus on eteen tupsahtanut, niin todellakin meen!

   2011 olin työharkassa lapsivankilalla ohjaajana, opena ja sossun tapaisena.

   Poista
 2. Oho, vau! Onnea! Varmaan meleko leviää hymyä oot :-D tuutko kuitenki vielä takasi sieltä sen 9 kk jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan tää nyt ihan sairaan hauskaa :D Unelma, jonka toteutumiseen en oo koskaan uskaltanut uskoa! Mää oon saanu työpaikan kans juteltua virkavapaasta ja oottelen siitä nyt vaan virallista päätöstä. Jos se ei jostain syystä onnistu, niin siinä tapauksessa mää jään pidemmäksi aikaan. Mikäli asiat kuiteski menee niinku oon pohtinu, niin kesäkuussa Turussa odottaa mua työ ja kämppä :)

   Poista