perjantai 29. elokuuta 2014

… and I survived it!

Tänään oli mun eka kokonainen työpäivä! Homma tökkii vielä hieman, sillä hitaiden nettiyhteyksien takia meillä on ollut hieman vaikeuksia saada mut systeemiin mukaan. Tämä päivä menikin suurimmaksi osaksi valokuvatessa ja Dropboxia lataillessa.

Raun päiväkodilla oli juhlapäivä! Eräs TVL:n harkkareista oli tänään viimeistä kertaa työharkassa ja halusi muistaa päiväkodin lapsia ostamalla pilautarpeet, limpparia ja karkkia. Minä kävin viemässä päikkärille muutaman lelupussin ja napsimassa kuvia. Nyt mulla on vähän kurkku kipeä. En tiedä sainko jonkin pöpön päiväkodin tahmatassuisilta nuhaneniltä, vai olenko onnistunut saamaan yöaikaan kylmää kun olen nukkunut ilman masaivilttiä. 

Tyypit talolta ovat lähdössä ulos, mutta minä taidan mummoutua ja nauttia hiljaisuudesta. Glacier ja La Liga ovat molemmat ilmeisesti aina vain tyhjempiä ja porukka käy Pub Albertossa, joka on mun mielestä aina ollut aika ankea paikka. Kun on koko kesän vain bailannut menemään, tekee hyvää pysähtyä hetkeksi.


2 kommenttia:

  1. Eilen jo kirjoitin, mutta jos nyt uudelleen... Mahtavia kuvia! (tätä kommenttia luultavasti tulen hokemaan pitkin vuotta ;) )

    VastaaPoista