sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kolme Päivää Leikkauksesta

Leikkauksen jälkeiset kolme päivää ovat menneet vaihtelevissa tunnelmissa. Perjantaina ja lauantaina olin aika poikki ja huonovointinen, koska jouduin syömään hirveät määrät kipulääkkeitä saadakseni fyssarin antamat jumpat tehtyä. Lääkkeet väsyttivät, oksettivat ja yleensä jumpan jälkeen nukahdin moneksi tunniksi. Pari päivää meni niin, etten oikeastaan saanut aamupalaa lukuunottamatta mitään syötyä ja makasin sohvalla raatona. 

Eilen illalla jumppasin pelkän Buranan voimalla ja päätin jättää apteekin kipulääkkeet kokonaan pois. On inhottavaa olla sekä liikuntavammainen, että jatkuvassa pilleripöhnässä. Polvi on kipeä, mutta mun toimintakyky paljon parempi, kun voin touhuilla arjen askareita ja nauttia kesästä ulkona. Jumppaaminen vituttaa, mutta tekee polvesta vetreämmän ja laskee turvotusta. Kuntoutuminen on ihan älyttömän nopeaa ja tänään pääsin kiipeämään jo portaita keppien kanssa! Polven päälle pystyy varaamaan ja se taipuukin jo ihan hulluna verrattuna ekaan päivään!Napapiikkien pistäminen on joka ilta samanlainen jännitysnäytelmä. Mahaläskistä kiinni ja tuikkaamaan!


Leikkaushaavan päälle lätkäistyt haavatyynyt olivat aika ruokottomassa kunnossa ja tänä aamuna sain vihdoin ja viimein luvan kanssa repiä ne hemmettiin ja pääsin suihkuun! Läpysköiden alla oli ihan siisti leikkaushaava ja aika mojovat mustelmat! Polvilumpio on vielä kaiken turvotuksen ja pöhön alla piilossa, mutta eiköhän se sieltä jossain vaiheessa ala taas löytyä...
Musta on huippukivaa, etteivät mun kaverit ole täysin unohtaneet mua! Jussi soitti tänään ja pyysi Uittamolle rantsuilemaan. Sinne siis! Sain itseni taivuteltua rantahiekalle istumaan ja lähtiessä Jussi ritarillisesti nosti mut ylös sieltä. Miten mun elämässä onkin vaan niin huippuja tyyppejä?
TÄSTÄ TULEE PARAS KESÄ IKINÄ!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti