torstai 15. elokuuta 2013

Kesä

Olen tuijottanut tietokoneen näyttöä aikani ja miettinyt, mitä kertoisin kesästä 2013. On tapahtunut paljon, muttei kuitenkaan mitään, ajatukset ovat olleet muualla ja minä tässä. Loukkasin oikean jalan polven kesäkuussa. Sivuristiside repesi, eturistiside katkesi kokonaan, ja polviluihin tuli ödeemaa. Kolme viikkoa könkkäsin kepeillä ja olin väsynyt siihen, että TYKS:n henkilökunta teki toinen toistaan hölmömpiä virheitä.  
Jalan mentyä jäin lomalle. Odottelin leikkausaikaa ja elin kesää päiväkerrallaan. Sain Juhannuksen vapaaksi, yritin ottaa sen loman kannalta, vaikka halu tehdä töitä olikin valtava. Oltiin Liedossa kämppikseni vanhemmille, lämmitettiin sauna, juotiin ja syötiin. Seuraavana päivänä ajettiin Kustaviin telttailemaan.
Viikkoa myöhemmin lähdettiin Raaheen. Ensin oltiin pari yötä Isän luona maalla. Isä teki rössypottuja, käytiin mummun ja vaarin mökillä saunomassa, uitiin alasti hiekkakuopilla ja nautittiin Pohjois-Pohjanmaasta. Tapasin myös pitkästä aikaa ihanaa ystävääni Kirsiä!


Lappeenrantailin miltei viikon ajan. Valleilla oli akustisia keikkoja ja käytiin kuuntelemassa J. Kiesiä. Muina päivinä viinikellaroitiin, syötiin rusakkoa, vuokrattiin leffoja, istuttiin piknikillä Taipalsaarella ja yöuitiin. Tai Jukka ui. Lappeenrantaan on pelottavaa mennä, kun siellä aina ymmärtää oman paikkansa ja Turun ja kaiken ison kaupungin mitättömyyden. Kun en minä muuta tarvitsisi, kuin saunan, Saimaan ja pari kaveria.Heinäkuussa aloitin taas työt ja hyppäsin laskuvarjohypyn. Sen jälkeen olen nähnyt paljon unia putoamisesta. On ihan hullu tunne tipahtaa 4 kilometrin korkeudesta 200 kilometrin tuntivauhdilla.Laskuvarjohypyn jälkeisenä viikonloppuna festaroitiin Joensuussa. Sanni, minä, Karoliina ja Silja ajettiin Suomen laidalta toiselle ja telttailtiin viikonloppu Linnunlahdella. Kaikki Berliinistä ostamani vaatteet varastettiin ja viikonloppu sujui hyvin usvaissa merkeissä. Tapasin afrikkakavereita ja Laineen Kassun keikka oli parhain!


Lappeenrantalaiset kävi vastavierailulla. Oli Turun linnaa, Mamia, kotekoista pitsaa, piknikkiä Ruissalossa, oli hyviä leffoja ja hauskoja hetkiä. Ihan kaikki vieraat eivät tähänkään tyytyneet, mutta meillä muilla oli lystiä. 

Meijun, Katrin ja Karoliinan kanssa tehtiin lappeenrantalaisten lähtöpäivänä iltaretki Helsinkiin Linnanmäelle. Hurjia härveleitä. Paluumatkalla autossa kuultiin hyvin synkkiä salaisuuksia, joita sitten sulateltiin Hesen purilaisten äärellä. 


Kaiken tämän lisäksi olen löytänyt maailman parhaan skeittikahvilan ja vaatekaupan. RCM <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti