torstai 19. kesäkuuta 2014

Sur-rur

Mulla on kotona iso laatikollinen kukkuroillaan Kiborilonin torilta ostettuja kankaita. Ne ovat aarteitani, enkä oikein ole halunnut käyttää niitä mihinkään ennen kuin mulla on jokin pysyvä paikka, jossa asustella. Sain kuitenkin kaveriltani Kirsiltä Ghanan tuliaisina pätkän kivaa kitengeä, josta äiskän kanssa ideoitiin suojakotelo mun uudelle tietsikalleni. 

Mikä on muuten ghanalainen vastine tansanialaiselle kitengelle tai kangalle? Vai onkohan sellaista olemassakaan? Afrikkalaisten kankaiden kuosit on aivan ihania ja aion teettää Tansaniassa monta uutta mekkoa Uniqua Batikin naisilla! Ghanalaiset kankaat ovat nättejä, mutta mun silmää miellyttää enemmän tansanialainen tyyli, joka ei ehkä ole ihan yhtä graafinen...Dyykkaamisharrastuksesta on hyötyä! Roskiksesta löytynyt pinnasängynpehmuste (what ever) osoittautui vuosien jälkeen hyväksi löydöksi! Saatiin siitä hyvät täytteet tietsikkapussiin! 


Iikku auttaaEpätoivon hetki


Hyvästä ideoinnista ja huolellisesta toteutuksesta huolimatta kotelo epäonnistui - Onni onnettomuudessa oli se, että siitä tuli juuri sopiva äidin tabletille. Seuraavana päivänä tehtiin uusi ja hieman isompi mun Macilleni ja näin meillä kummallakin on nyt ghanalaisesta kankaasta ja kierrätysmateriaalista valmistetut identtiset pussukat! 

2 kommenttia:

 1. Hei vähänkö kiva että eksyin blogiisi. Mahtavia kuvia, mitä nyt kerkesin pikaselaamaan.
  Ihanat kankaat ja hienot pussukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähänkö musta on kiva, että tänne löytää uusia lukijoita! Jeeee! :)

   Poista