tiistai 4. syyskuuta 2012

pakkailua

Räkäiset terveiset Voisalmesta!

Perjantaina hengittäminen kävi vaikeaksi, lauantaina olo oli jo aika tukala ja nyt olen ihan kympillä flunssassa. Kolme päivää Lappeenrannassa jäljellä ja hamittaa, kun toimintakyky on rajallinen. Pitäisi nähdä kavereita, pakata, siivota ja tehdä kaikenlaisia järjestelyitä, mutta kun ei oikein jaksa.

Toistaiseksi olen saanut vain kasattua epämääräisen tavaraläjän sohvalle ja asuntoni täydellisen sekasorron valtaan. En halua ottaa paljoa kamaa mukaan, mutta rakas pieni Jotokseni täyttyy jo välttämättömyyksistä.


Jotain perusjuttuja. Adapteri, jesaria, kevyttä lankaa. Kanga, välipalapatukoita, pari sadeviittaa, hotellista pöllitty ompelusarja, veskipaprua, espanjan fraasikirja, matkaluettavaa ja kohdemaiden lonkkarit. Hyttysverkko ja silkkimakuupussi, pari lukkoa ja pieni linkkari.

Ja voi perse miten paljon lääkkeet ja hygieniatarvikkeet vievät tilaa... Mukaan lähtee pari sideharsoa, laastaria, kortisonia, canesten-hiivavoide, fucidin-antibioottivoide, kuumemittari, e-pillerit, maitohappobakteerit, rakkolaastareita, särkylääkettä, pinsestit, ripulilääkettä ja ripulijuomajauhetta. Jätin mm. ummetuslääkkeet ostamatta ja nyt mua pelottaa, että vatsani lakkaa toimimasta kokonaan, enkä ole varautunut siihen. (Tähän vaivaan sain onneksi hyviä vinkkejä ystävältäni M:ltä meidän ollessa Puolassa junassa.) 


Ja sitten hygisäkki. After sun, hiuslakka, hyttysmyrkky, pari pulloa käsidesiä, aurinkovoide, shampoo & hoitoaine, rättejä, vanupuikkoja, höylä, tekoviikset (you never know...), päivävoide ja peili ja tietysti kuvasta puuttuvat hampaidenhoitohommelit. Mulla on vakaa aikomus jättää meikit miltei kokonaan matkasta ja otaa vain ripsari peesiin. Meikkivoide ja puuteri käyvät kuitenkin jossain vaiheessa liian vaaleiksi. 

Oman tilansa matkatavaroista vievät tietenkin kamerat ja tietsikka. Koneen raahaaminen vituttaa, mutta haluan kirjoitella blogia ja pitää kuvista kopiot myös muualla kuin muistikorteilla. Järjestelmäkameran kanssa mulla on se ongelma, etten jaksaisi raahata sitä kameralaukussa. Väentungoksessa NIKON-logolla merkitty laukku on liian houkutteleva ja helppo saalis. Ehkä minä vain sitten pidän sitä huiviin käärittynä muovipussissa päivärepun pohjalla. 

Vaatteet aiheuttavat suurimman päänvaivan. Mitä ja kuinka paljon? Montako t-paitaa kannattaa ottaa, entä toppeja? Yhdet vai kahdet shortsit, vai sittenkin vain hameita? Entä juhlamekko, jota kuitenkin tarvii salsatessa ja hienoimmissa ravintoloissa?

Kuumeiset aivoni eivät vain pysty prosessoimaan tätä kaikkea juuri nyt. Onneksi Kira ja Maria saapuvat henkiseksi tuekseni torstaina... Ei tästä tule mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti