perjantai 10. elokuuta 2012

Namaste

Kuuntelen chillout-musaa ja tuijotan pimeään syysiltaan vain tajutakseni, että Nuuskamuikkunen oli ihan oikeassa sanoessaan, että meidän on kuljettava auringon mukaan. Matkan alkuun on tänään päivälleen kuukausi ja pistin eilen passin ja Intian viisumipaperit liitteinen postitse IGCS:lle. Passin pitäsi tulla viisumilla varustettuna Lappeenrantaan parin-kolmen viikon kuluttua.

 Syksy on hyvä aika lähteä pois... Samalla kun päivät täällä vähenevät, ne käyvät myös kylmemmiksi ja pimeämmiksi. Reissun tarkoitus konkretisoituu, kun luonto ympärillä aloittaa talvivalmistelunsa ja linnutkin suuntaavan nokkansa kohti lämpimämpiä huudeja. 

Duunia on jäljellä alle kaks viikkoa, jonka jälkeen lomailen hetken Suomessa. Ajatuksena oli käydä Raahessa moiksuttamassa perhettä, mutta ei mulla varmaan ole varaa kun opiskelijahintainen matkustelu ei enää onnistu. Jenni ei mene perheen luo, mutta perhe tulee Jennin luo... Äiti piipahtaa ennen mun matkaa hakemassa kissat ja viettämässä muutaman lomapäivän Lappeenrannassa.

National Geographicin Intia-kuvat on muuten aivan ylivetoja, tsekatkaa ja laittakaa alla oleva biisi soimaan. 

2 kommenttia: