perjantai 3. helmikuuta 2017

við munum fara til Íslands

Voin kertoa - ei ihan turha sivusto tuo lentodiilit. 

Sattuman kaupalla Sannan kanssa löydettiin FB:n mainostamana tosi edulliset lentoliput Helsingistä Reaykjavikiin ja takaisin. Vuosia on Islannin matka vilahdellut mun ja Sannan matkasuunnitelmissa, alunperin reissuun piti lähteä jo ennen mun muuttoa Tansaniaan. Pyhä äiti nyt mennään!


Ollaan reissussa viikko, lennetään Suomesta 19.8. Ei olla vielä treffattu lentojen ostamisen jälkeen, mutta meikä kävi jo tietysti ostamassa Lonely Planetin ja oon mehustellut matkaa ihan huolella kahlaten läpi matkaopasta ja YouTubea. Nyt näyttäis siltä, että reissun suurin menoerä muodostuu autovuokrasta. Mennään koko reissu ihan eräjormailumeiningeissä, telttaillaan ja kokataan trangialla. Mietinnässä on että vuokrataanko retkivarusteet sieltä, vai roudataanko Suomesta kaikki tarvikkeet telttoineen päivineen.


Mistä tunnen, että oon kohta 30 vee? Siitä, että matkan budjetointi ei kiinnosta vittuakaan, vaan vähintään yhtä paljon kuin odotan reissua, odotan sitä, että saan hyvällä omalla tunnolla ostaa IG-hipster-traveller-vaatteita. Välttämättömyyksiä ovat flanellipaidat, reisitaskuhousut, alumiininen juomapullo, islantilainen neule ja pipo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti