sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Pientä pintaremonttia

Nyt se vihdoin toteutui - haave pinkistä keittiöstä! Olin jo luopua toivosta, kunnes paikalle saapui Silja the Pintakäsittelijä. Houkuttelin Siljan luokseni maalaushommiin hampurilaispalkalla ja eilen kaiveltiin pensselit, hämärästi käyttäytyvä maalitela ja maalikaupasta haettu pinkki maalitonkka esille ja alettiin hommiin. 

Silja maalasi, minä kokkasin. Hiki valui. Nauratti. Syönnin jälkeen nukahdettiin ja sen jälkeen jatkettiin taas, vaikka oltiin niin täynnä ja väsyneitä, että tuskin pensselit pysyivät kädessä.

Maalikaupassa käyminen oli taas yhdenlainen silmiä avartava kokemus. Kauppa oli hyvin perinteinen tansanialainen raksakauppa, jonne ei pääse sisälle kiertelemään, vaan ostokset hoidetaan tiskin yli. Hämmästyksekseni tässä kojussa oli kuitenkin hirvittävä määrä värikarttoja ja sekoituskone. Valitsin värikartan pinkeistä räikeimmän ja keittiössä on nyt hint of Mexico. 

Seuraavasta tilistä ajattelin ostaa mintunvihreää ja maalata ruskeat ovet piiloon. Edellinen fundi on ollut melkoinen rähmäkäpälä ja keittiön remontoimattomat pinnat näyttävät uudenkarhean pinkin seinän vierellä aika kamalilta.
2 kommenttia:

  1. Hieno! Nyt maalaat(-utat) nuo kaakelitki jollain kivalla värillä.

    VastaaPoista
  2. Niihin oon haaveillu meksikolaistyyppisiä kaakelitarroja :>

    VastaaPoista